Husaberg
Go Back   Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Tech

Tech Mechanical and Technical for the rest of your motorcycle


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
May 15th, 2016, 12:05 PM   #1
Member
 
clive111262's Avatar
 
Joined: Dec 2015
From: Kent

Posts: 40
Thanks: 4

I Ride: 2003 FE 501 E converted to FS 650. Honda fireblade RR03
Beringer Brakes

2003 501e, I fitted 6 pot Beringer brakes, lovely bit of kit I must say. Issue when I reach 60 mph the speedo re zeros it's self. It looks as though the pickup is to far away from the magnet, the magnet is as close as it can be. I have read that other people have had the same issues else where while using a Techtrail speedo. The only possible thing I can think of is possible changing the speedo cable back to the original. Can anyone else shed some light & maybe a better way around the problem.
clive111262 is offline  
 
October 14th, 2016, 12:35 AM   #2
Senior Member
 
Joined: Feb 2006
From: Stockholm Sweden

Posts: 185
Thanks: 7

I Ride:
Are you sure it's too close?
Weird Speedo problems can occur when the sensor is too close to the magnet as well as too far away.

Best regards

/Nick
Ghost is offline  
Reply

  Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Tech

Tags
beringer, brakes



Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Brakes went soft after sitting for a few months DeeG Tech 10 March 6th, 2017 06:02 AM
Front Brakes Gone Soft - FE390 JohnnyQuest Wheels and Tires 6 May 20th, 2011 07:39 PM
brembo brakes bulgarian Husaberg 1 April 18th, 2011 09:05 AM
More brakes please !!!! ?? BrianSM SuperMoto 7 September 15th, 2005 03:09 PM
spongy brakes alanxrhrc Wheels and Tires 4 May 8th, 2005 05:22 PM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed