Husaberg
Go Back   Husaberg Forum > Lobby > New Users

New Users Post up here and introduce yourself!


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
November 6th, 2020, 08:14 PM   #11
Senior Member
 
Rainerio's Avatar
 
Joined: Jun 2013
From: San Francisco CA. USA

Posts: 1,071
Thanks: 256

I Ride: 8 Berg’s 2005-2011 3 Husky’s 1986&7 2021 TE300 2009 Buell & 2006 Ducati
Have you looked at the crank position sensor ? Maybe replace it ? Just a guess. You’ll find it by taking off cover above counter sprocket

Last edited by Rainerio; November 6th, 2020 at 11:26 PM.
Rainerio is offline  
 
November 7th, 2020, 12:57 PM   #12
Junior Member
 
Joined: Jul 2020
From: Australia

Posts: 7
Thanks: 0

I Ride:
Yeah I checked the pulsar sensor, correct resistance 100 ohm and no resistance back to the ECU
alistairhenry is offline  
Reply

  Husaberg Forum > Lobby > New Users

Tags
mother, mysteries, start



Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with start, will start but not run, just for seconds.. Lielie95 Mechanical 11 December 4th, 2016 10:09 AM
how can i start with electric start to my husaberg 650e naturalturk Tech 2 January 3rd, 2010 11:28 AM
Malfunction electric start,OK Startmotor,OK Battery,NO START AWelland Mechanical 5 November 3rd, 2008 02:56 PM
Bike Died No Kick Start Only Bump Start[Broken Valve Spring] TCK! Mechanical 26 May 17th, 2007 11:57 AM
kick start, electric start problem vinman1513 Mechanical 1 March 15th, 2006 02:42 PM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed