Husaberg
Go Back   Husaberg Forum > Husaberg Forum > Husaberg

Husaberg Husaberg Forum - Husaberg Motorcycle Forum


Thanks Tree1Thanks
  • 1 Post By Ook Peter
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
November 22nd, 2019, 04:48 PM   #1
Junior Member
 
Joined: Aug 2019
From: Newtown

Posts: 10
Thanks: 0

I Ride:
Low fuel light not working FE450

Anyone out there had issues with the low fuel light not coming on when tank is low..? FE450


Sent from my iPhone using Tapatalk
allenguy89 is offline  
 
November 23rd, 2019, 03:06 AM   #2
Junior Member
 
Joined: Jul 2016
From: The Netherlands, somewhere in the middle

Posts: 16
Thanks: 12

I Ride: FE390 2010
Had the same. Even got me stranded for I did not know how long I could ride and emptied the tank.
Went through a lengthy search:
- replaced the NTC in the sensor
- checked sensor wiring
- replaced complete sensor
And finally spotted damaged wire near rear shock.
So now it works with the refurbished sensor and I have a spare sensor.
Thanks from Rainerio
Ook Peter is offline  
November 23rd, 2019, 03:40 AM   #3
Junior Member
 
Joined: Aug 2019
From: Newtown

Posts: 10
Thanks: 0

I Ride:
Interesting thanks


Sent from my iPhone using Tapatalk
allenguy89 is offline  
November 24th, 2019, 09:32 PM   #4
Senior Member
 
Alan's Avatar
 
Joined: Jul 2016
From: Australia, Beechworth, Vic.

Posts: 538
Thanks: 265

I Ride: when I can which isn't often enough. FX450, FE570
The wire at the back of where it goes into the tank can break off.
Alan is offline  
Reply

  Husaberg Forum > Husaberg Forum > Husaberg

Tags
fe450, fuel, light, low, working



Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tail light not working PLEASE help! lonewoofwoof Mechanical 14 March 18th, 2016 10:16 AM
Please help me! Tail light not working! lonewoofwoof Husaberg 3 February 17th, 2016 12:18 PM
Help me get my tail-light working mattwilkinson Electrical 4 June 24th, 2014 04:21 PM
Rear light not working Mart14 Electrical 3 July 25th, 2011 12:55 PM
New 2011 570 FS head light and tale light not working ropedrag Electrical 6 March 8th, 2011 10:04 AM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed