Husaberg Forum

Husaberg Forum (http://husaberg.org/husaberg-forums.php)
-   Fuel (http://husaberg.org/fuel/)
-   -   Help! FS570 2011 wont start! (http://husaberg.org/fuel/25869-help-fs570-2011-wont-start.html)

andersoddaker August 7th, 2019 01:53 PM

Help! FS570 2011 wont start!
 
Just replaced the fuel pump on my 11í FS570, and it still wonít start. No noise from the pump [emoji20] FI Code is 4x long 1xshort, which says fuel pump relay.
Now i have checked all the fuses under the seat, but does anyone have any tips?
Where is the relay located, and any other useful troubleshooting tips?

Spark plug and coil is absolutely spotless, water level is perfect so no overflow into the sparkplug.

All the ground points i saw while disassembling the tank looked perfect.

Want to ride !! [emoji3]

Thanks


Sent from my iPhone using Tapatalk

NoClassic August 7th, 2019 03:12 PM

Did you check if the relay was passing power to the pump? Likely a good place to start to confirm if its actually the relay or just a dead pump.

andersoddaker August 8th, 2019 02:03 AM

Quote:

Originally Posted by NoClassic (Post 190478)
Did you check if the relay was passing power to the pump? Likely a good place to start to confirm if its actually the relay or just a dead pump.



I am going to check it out, have also ordered a new relay. Really hope my brand new pump isnít dead...[emoji849]


Sent from my iPhone using Tapatalk

NoClassic August 8th, 2019 09:09 AM

If you had just replaced the pump I bet the connector(s) have come off within the tank.


All times are GMT -8. The time now is 01:24 PM.

Copyright © 2020 Husaberg Forum. All rights reserved.