Husaberg
Go Back   Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Electrical Electrical Forum - wiring and more


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
November 23rd, 2008, 11:19 AM   #1
Member
 
Joined: Oct 2008
From: Birmingham UK

Posts: 58
Thanks: 0

I Ride:
Requesting assistance with no-spark issue on my Berg

I've got a Fe400e.Yesterday he died on competition in Wales.It's the spark I've check the connectors, they're fine.The spark is very very weak.I've check stator coil.That black plastic got some cracks on 3 pick-up poles.It's a SEM.Anyone knows what's wrong with it? Any ideas for checks, anyone knows any resistances?
Attached Thumbnails
Requesting assistance with no-spark issue on my Berg-mxc-fast-eddy-racing-044.jpg  
Krisbrumm is offline  
 
November 23rd, 2008, 01:17 PM   #2
Moderator
 
berger's Avatar
 
Joined: Apr 2002
From: Phoenix Arizona

Posts: 3,146
Thanks: 9

I Ride: the pine
Sounds like a stator failure. Here is a link to "The Doc" for stator diagnostics.
http://www.husaberg.org/wiki/index.php/Electrical

Here is a link for having the staor rewound.
http://www.uk-motoplat.com/home.html
berger is offline  
Reply

  Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Tags
assistance, berg, issue, nospark, requesting



Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spark plug for berg Thurston Electrical 2 January 2nd, 2012 09:16 PM
NEW BERG 390 WITH FUEL PUMP FILTER IMPORTANT ISSUE KURTS78 Mechanical 3 March 30th, 2010 12:19 AM
spark plug issue eddiemunster Husaberg 11 August 15th, 2004 07:37 PM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed