Husaberg
Go Back   Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Electrical Electrical Forum - wiring and more


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
August 28th, 2008, 03:15 PM   #1
Junior Member
 
Joined: Aug 2008
From:

Posts: 1
Thanks: 0

I Ride:
help got no spark

[please help ive brought a husaberg 2002 model played on it for about a mounth fork seal has gone and theres no spark can any one help?advise me or tell me where i can get this sorted im in the notts area any info would be greatfully recived
dan2002 is offline  
 
August 28th, 2008, 03:50 PM   #2
Senior Member
 
husabutt's Avatar
 
Joined: Feb 2003
From: Escondido, Ca. USA

Posts: 3,116
Thanks: 334

I Ride: 2005 Fe450,2001 Fx470,1997 Fx600
It is most likely your stator if it is the original one. Member "Sparks" at U.K. Motoplat can rewind it better than new. Look for his banner ad at the top of the page.

http://www.uk-motoplat.com/
husabutt is offline  
August 28th, 2008, 04:24 PM   #3
Senior Member
 
FC501EAST's Avatar
 
Joined: Mar 2002
From: SCARBOROUGH, ME.

Posts: 438
Thanks: 0

I Ride:
Hi, dan2002.......
im in the notts area
Uh, where??????? City, Province, County, Shire, State......??????? COUNTRY??????
FC501EAST is offline  
August 28th, 2008, 10:39 PM   #4
Senior Member
 
Joined: Nov 2001
From: Ely, England

Posts: 16,157
Thanks: 523

I Ride: Husaberg FE501e 2003
hi dan

email me at davidlloyd102@waitrose.com

regards

Taffy
Taffy is offline  
Reply

  Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Tags
spark



Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no spark! scabmachine Electrical 17 February 1st, 2012 04:42 PM
no spark fc 501 99 testaniewicz Electrical 3 May 14th, 2011 12:00 AM
2002 501 weak spark or no spark bergtime Electrical 3 December 11th, 2008 02:44 AM
BETTER SPARK ANKAN Electrical 8 July 31st, 2005 11:24 PM
no spark! Electrical 5 April 29th, 2004 04:00 PM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed