Husaberg
Go Back   Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Electrical Electrical Forum - wiring and more


Thanks Tree9Thanks
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
November 9th, 2017, 03:49 PM   #41
Member
 
Joined: Sep 2017
From: united states

Posts: 32
Thanks: 1

I Ride:
400 dollars and some wait time later it's finally here
Attached Thumbnails
2009 fe390 weak spark spark falling off-20171109_174616.jpg  
Thanks from jon andersson
magnumsmydog is offline  
 
November 11th, 2017, 08:09 AM   #42
Member
 
Joined: Mar 2013
From: NY

Posts: 68
Thanks: 3

I Ride: 2010 FX450 2011 KTM 250XC
Keep us posted if this is the fix . Hopefully this resolves your problem
cambo is offline  
November 11th, 2017, 08:24 AM   #43
Member
 
Joined: Sep 2017
From: united states

Posts: 32
Thanks: 1

I Ride:
I will definitely keep everyone posted
magnumsmydog is offline  
November 16th, 2017, 05:34 PM   #44
Member
 
Joined: Sep 2017
From: united states

Posts: 32
Thanks: 1

I Ride:
Alright well the ecm definitely took care of my spark problem it's bright and huge and will run off pouring gas in tb. Now a new problem has c o me up. I'm not getting an injector pulse from the ground side. I have power at Orange wire I've checked grounds yet again before I put in the new ecm was working and spraying fine, I took a break and thought oooh I know the tps must be off so I checked and it's spot on and also brand new. No shorts continuity from end to ecm all good.... I'm ready to give up
magnumsmydog is offline  
November 17th, 2017, 04:33 PM   #45
Member
 
Joined: Mar 2013
From: NY

Posts: 68
Thanks: 3

I Ride: 2010 FX450 2011 KTM 250XC
Sorry to hear that it's still giving you issues . Did you check the wire harness in the jumble of wires a few members had the same connection that had some type of 3 way split and created some type of problem .
cambo is offline  
November 17th, 2017, 04:36 PM   #46
Member
 
Joined: Sep 2017
From: united states

Posts: 32
Thanks: 1

I Ride:
I did check wires gonna throw old ecm and see if it will drive the injector, maybe new ecm isn't right. Spark sure is healthy now
magnumsmydog is offline  
November 19th, 2017, 09:59 AM   #47
Junior Member
 
Joined: Nov 2017
From: Northern California

Posts: 11
Thanks: 1

I Ride: 2000 FE600E
I've got this same no/weak spark problem on my FE600E from 2000...
Unfortunately no one ever showed me how to use a multi-meter so I'm already a step behind.
PNWHusaberg is offline  
November 19th, 2017, 07:05 PM   #48
Member
 
Joined: Sep 2017
From: united states

Posts: 32
Thanks: 1

I Ride:
Well your 2000 is gonna be different from mine. I have kokusan ignition, well so everyone knows I put old ecm in and got injector to work so apparently new ecm is bad. I'm taking it to the dealer where I bought the parts and having them straighten it out. Unfortunately with thanksgiving coming up it won't be ready for the Ozark 100 miler, I will let everyone know what happens
magnumsmydog is offline  
Reply

  Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Tags
2009, falling, fe390, spark, weak



Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weak spark Tesa Electrical 9 September 6th, 2011 07:15 PM
weak spark? Zeri- Electrical 1 June 7th, 2009 10:01 AM
2002 501 weak spark or no spark bergtime Electrical 3 December 11th, 2008 03:44 AM
Weak spark and knackered right leg! plumbbob Electrical 13 September 7th, 2008 01:57 PM
Weak spark loonyberg Electrical 5 January 20th, 2008 10:54 AM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed