Husaberg Forum

Husaberg Forum (http://husaberg.org/husaberg-forums.php)
-   Electrical (http://husaberg.org/electrical/)
-   -   2009 fe390 weak spark spark falling off (http://husaberg.org/electrical/24537-2009-fe390-weak-spark-spark-falling-off.html)

magnumsmydog November 9th, 2017 02:49 PM

1 Attachment(s)
400 dollars and some wait time later it's finally here

cambo November 11th, 2017 07:09 AM

Keep us posted if this is the fix . Hopefully this resolves your problem

magnumsmydog November 11th, 2017 07:24 AM

I will definitely keep everyone posted

magnumsmydog November 16th, 2017 04:34 PM

Alright well the ecm definitely took care of my spark problem it's bright and huge and will run off pouring gas in tb. Now a new problem has c o me up. I'm not getting an injector pulse from the ground side. I have power at Orange wire I've checked grounds yet again before I put in the new ecm was working and spraying fine, I took a break and thought oooh I know the tps must be off so I checked and it's spot on and also brand new. No shorts continuity from end to ecm all good.... I'm ready to give up

cambo November 17th, 2017 03:33 PM

Sorry to hear that it's still giving you issues . Did you check the wire harness in the jumble of wires a few members had the same connection that had some type of 3 way split and created some type of problem .

magnumsmydog November 17th, 2017 03:36 PM

I did check wires gonna throw old ecm and see if it will drive the injector, maybe new ecm isn't right. Spark sure is healthy now

PNWHusaberg November 19th, 2017 08:59 AM

I've got this same no/weak spark problem on my FE600E from 2000...
Unfortunately no one ever showed me how to use a multi-meter so I'm already a step behind.

magnumsmydog November 19th, 2017 06:05 PM

Well your 2000 is gonna be different from mine. I have kokusan ignition, well so everyone knows I put old ecm in and got injector to work so apparently new ecm is bad. I'm taking it to the dealer where I bought the parts and having them straighten it out. Unfortunately with thanksgiving coming up it won't be ready for the Ozark 100 miler, I will let everyone know what happens

magnumsmydog December 17th, 2017 07:38 AM

Still haven't got the ole berg to the dealer to be mapped will be going tuesday, I've been busy with my two newest editions my ktm 300 and my lol ladies 150r

magnumsmydog December 17th, 2017 07:48 AM

Bikes
 
2 Attachment(s)
The newest additions


All times are GMT -8. The time now is 03:39 PM.

Copyright © 2020 Husaberg Forum. All rights reserved.