Husaberg
Go Back   Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Electrical Electrical Forum - wiring and more


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
August 16th, 2017, 01:44 AM   #1
Junior Member
 
Joined: Aug 2017
From: Auckland

Posts: 1
Thanks: 0

I Ride:
Lightbulb Stator Failure Survey

Hi bergsville,
I'm on a bit of a mission to find out if the problem I experienced this weekend is a common fault or not.
I had six different blokes in the forest telling me that my stator had packed up when my TX300 wouldn't start halfway through a trail ride event.

Is this a common fault?
All those in favour say Ayeeeee!
Mr Maloney is offline  
 
August 16th, 2017, 02:25 AM   #2
Senior Member
 
tourist's Avatar
 
Joined: Nov 2012
From: Iceland

Posts: 2,120
Thanks: 641

I Ride: 1 Berg, 1 Zook
Supposedly not uncommon on the DRZ, for what it's worth Out of like 6-8 DRZs I've see around, I know about one failed stator. Common on the forums too.
tourist is offline  
August 16th, 2017, 02:37 PM   #3
Senior Member
 
Joined: May 2002
From: Snowy Mountains NSW Australia

Posts: 1,557
Thanks: 104

I Ride:
Happens to older bergs with SEM stators.
steve is offline  
Reply

  Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Tags
failure, stator, survey



Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Free DVD from HBG, just take the survey DaleEO Husaberg 25 June 25th, 2009 06:45 PM
Australian Dirt Track Survey Husados Husaberg 1 January 1st, 2009 11:13 AM
No spark - SEM Stator failure or not ? jmb Electrical 13 November 19th, 2007 09:52 AM
SEM survey Taffy Electrical 17 March 11th, 2005 06:32 AM
Kokusan upgrade survey LINEAWEAVER Husaberg 45 October 17th, 2004 05:33 AM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed