Husaberg
Go Back   Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Electrical Electrical Forum - wiring and more


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
March 28th, 2016, 01:01 AM   #1
Junior Member
 
Joined: Nov 2011
From: Australia

Posts: 7
Thanks: 0

I Ride:
Gets hot won't run.

Hi,

I have an fe450 with a gremlin I cannot find.
It will run fine,you stop for a break and the fuel pump won't kick in.
So I have replaced the fuel pump still did it,replaced the whole wiring loom but went out today and it did it again.
Got home and it fired up again.

Starting to shit me.

Any ideas would be great.

Thinking maybe stator or ecu.

Thanks,
Steve.
steve-berg is offline  
 
March 29th, 2016, 05:46 AM   #2
Senior Member
 
WArdogG's Avatar
 
Joined: Jul 2012
From: South Africa

Posts: 170
Thanks: 57

I Ride: FS650 '08/FS650 '04/FE501 '03/FX470 '02
Could also be a faulty fuel pump relay?
WArdogG is offline  
March 30th, 2016, 10:11 PM   #3
Senior Member
 
FE350's Avatar
 
Joined: Apr 2014
From: Chilliwack, BC, Canada

Posts: 646
Thanks: 239

I Ride: 2014 FE350, Beautiful Blonde
Do you also loose spark when this happens? Fuel pump will stop if fuel is pressured up and not flowing through the injector so pump wont run unless pressure is released. Could your injector be failing when hot, ecu not sending pulse to injector? This is a hard one if you cant fault it all the time. If you can run it at home and fail it then start checking everything you can think of when it faults and log it.

New pump, New harness ?
FE350 is offline  
September 24th, 2016, 07:22 AM   #4
Junior Member
 
Joined: Apr 2016
From: US

Posts: 7
Thanks: 1

I Ride:
Did you solve the problem? I'm having a similar issue with mine.
bigstuscustomz is offline  
Reply

  Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Tags
hot, run



Thread Tools
Display Modes



Facebook Twitter Google+ RSS Feed