Husaberg
Go Back   Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Electrical Electrical Forum - wiring and more


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
October 17th, 2011, 03:27 PM   #1
Junior Member
 
Joined: Oct 2011
From:

Posts: 2
Thanks: 0

I Ride:
FX450 severe bog

2010 fx 450 25hrs. bogs or cuts out severely on g-outs, jump landings or any bump hit at speed. runs great otherwise. Has anyone else experienced this?
2010jfrank3051 is offline  
 
October 18th, 2011, 05:02 AM   #2
HTM
Junior Member
 
Joined: Jun 2010
From:

Posts: 27
Thanks: 0

I Ride:
Re: FX450 severe bog

i came across this on mine.the loom had rubbed through at the rear shock canister.worth a look
HTM is offline  
October 18th, 2011, 07:26 AM   #3
Junior Member
 
Joined: Jan 2011
From: Rhode Island

Posts: 5
Thanks: 0

I Ride:
Re: FX450 severe bog

Also check to make sure the connections at the battery are tight.
Jake390 is offline  
October 22nd, 2011, 10:55 AM   #4
Junior Member
 
Joined: Oct 2011
From:

Posts: 2
Thanks: 0

I Ride:
Re: FX450 severe bog

Pulled the tank off, checked the wiring around the shock res everything looked good no wear or rubbing. Also checked all the connectors to the throttle body and tank. Checked the crank senor connector as well. Positive cable on battery wasn't "exactly" tight, so i tightened it down. Now I will try to get some riding in to see if the problem is still there. Thanks for the ideas guys.
2010jfrank3051 is offline  
Reply

  Husaberg Forum > Mechanical and Technical > Electrical

Tags
bog, fx450, severe



Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FX450... who's got one?? spiderpig Husaberg 1 January 30th, 2012 11:04 AM
2010 FX450 coleryan Husaberg 4 April 15th, 2011 09:01 PM
Fx450 problem Mxdave Mechanical 11 January 18th, 2011 04:48 AM
Fx450 Gearing? Mxdave Wheels and Tires 2 December 30th, 2010 03:04 AM
010 Fx450 Mxdave Husaberg 6 November 29th, 2009 10:20 AM


Facebook Twitter Google+ RSS Feed